">

Afegeix el teu negoci a Tarragona.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.072 seconds
4.78 de 9 vot/s


Copyandart

Presentació

COPYANDART és una empresa jove, amb esperit emprenedor i de servei.
Vam iniciar el nostre projecte d’impremta digital i disseny gràfic amb l’objectiu de donar el millor servei als nostres clients, tot oferint el preu més competitiu i les millors ofertes.

Volem que el client formi part del procés de producció de cada disseny, per aquest motiu prioritzem la comunicació directa, per a que el projecte evolucioni segons les indicacions i necessitats de cada client.

Al nostre establiment podreu fer realitat tant els treballs més senzills, com impressions i enquadernacions, fins als més elaborats i amb un disseny i una atenció totalment personalitzada, com ara invitacions de boda, catàlegs, material promocional o fotografies de gran format.

Impressió digital

El sistema d’impressió digital permet realitzar la impressió de treballs molt ràpidament, amb uns costos molt competitius en tiratges curts, tant en color com en blanc i negre.

Disseny i maquetació

Disposem de servei de disseny gràfic i maquetació per a crear i maquetar tots els projectes.
Així, oferim el disseny de logotips, imatge corporativa, fulletons comercials, cartells, anuncis, revistes, catàlegs comercials, díptics, tríptics, dossiers o memòries, entre altres productes.
També realitzem retocs fotogràfics per a l'edició de fotografies del client.

Gran Format

Disposem d’equipació específica per a la impressió en gran format. En aquest servei també oferim escanejat i reproducció. Ideal per a exposicions, fires, presentacions, aparadors, publicitat, etc.

Dintre d’aquest format, oferim: plànols, cartells, fotografies, pòsters, vinils adhesius, impressió sobre tela i canvas, plafons en foam, forex i cartró reciclat, diferents tipus de displays i roll up.

Estructures portàtils

Tenim a disposició dels clients un ampli catàleg d’estructures portàtils, econòmiques, lleugeres, de qualitat i de fàcil instal·lació.

Cartelleria

A COPYANDART oferim disseny personalitzat en pòsters, banderoles i cartells. Un servei acompanyat d’una gran varietat de suports i acabats adequats per a cada aplicació.

Adreça i contacte

Av. Andorra, 7
Telèfon: 977231288
Horari Avui:
8:30-14:00
16:00-19:30
Horari Setmana:
Dilluns
8:30-14:00
16:00-19:30
Dimarts
8:30-14:00
16:00-19:30
Dimecres
8:30-14:00
16:00-19:30
Dijous
8:30-14:00
16:00-19:30
Divendres
8:30-14:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook