">

Afegeix el teu negoci a Tarragona.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0606 seconds
5 de 5 vot/s


Hotel Miami Can Pons

Restaurant Miami Can Pons

Amb més de mig segle d'experiència en el món de l'hostaleria i la restauració, el Restaurant Miami "Can Pons" té un gran prestigi al Delta de l'Ebre i les Terres de l'Ebre

Hotel Miami Mar ****

Hotel inaugurat al gener del 2003, és una finestra a la Badia dels Alfacs. Situat a Sant Carles de la Ràpita, un dels enclavaments turístics menys massificat del litoral mediterrani. L'Hotel Miami Mar es troba a primera línia de mar, a peu de platja i perfectament situat per conèixer el Delta de l'Ebre

Gastronomia

Amb més de 50 anys d'experiència al món hostaler i de la restauració, el restaurant Miami Can Pons ofereix als seus clients una cuina tradicional mediterrània, basada en el millor peix i marisc de la Badia dels Alfacs i productes del Delta de L'Ebre, recomanats son els seus arrosos.

Vistes a la Mar

Gaudeixi de les magnífiques vistes a la Bahía dels Alfacs, al passeig marítim de Sant Carles de la Ràpita i la part Sud del Delta de l'Ebre des de la terrassa de totes les nostres habitacions. Impressionants trencats d'alba i la tradicional sortida d'embarcacions pesqueres són alguns dels seus al·licients.

Adreça i contacte

Pg. Marítim, 20 Sant Carles de la Ràpita
Telèfon: 977745859

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook