">

Afegeix el teu negoci a Tarragona.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0403 seconds
4.58 de 12 vot/s


Calçats Núria

Sabatilles per home i dona

Calçats Núria s'ha especialitzat en la venda de sabatilles tant per a home com per a dona. Les últimes novetats del mercat les trovaras aquí sempre pensan en la comoditat i el confort dels teus peus. Penseu que estalviar en sabatilles avui suposa gastar en podólegs demà

Sabatilles per a nens

Calçats Núria sempre ha tingut una amplia sel.lecció de sabatilles per a nens i nenes. Des de les botetes de nens petis fins a las sabatilles per adolescents. Obertes i tancades, més calentes pel l'hivern o més fresques per l'estiu.

Sabates especials per a plantilles

Dins l'oferta de Calçats Núria cal esmentar la col.lecció de sabates d'horma especial per a plantilles. Des de fa molts anys aquí podreu trovar la sabata que millor s'adapta a la vostre plantilla, tant sigui a la temporara d'estiu com a la d'hivern

Les nostres espardenyes

Com a espardenyeria cap devantera de Tarragona, Calçats Núria disposa tot l'any de les espardenyes típiques de las nostres comarques. A la nostre botiga trovareu tant el camping francés com l'espardenya catalana, insustituible a festes com els Tres Tombs, Nadal, les festes de Santa Tecla i Sant Magí, Setmana Santa i demès festivitats de les nostres comarques. Sempre amb veta negra i puntera blanca o negra.

Deportius

Per el col.legi, per caminar, per les vostres excursions per la muntanya, per donar un vol per a la ciutat, Calçats Núria os ofereix una amplia sel.lecció de calçat esportiu tant per a nens i nenes com per a dones i homes. Tambè botes de muntanya i sabates especialitçades per a la gimnàstica.

Cordons i plantilles

No podem oblidar un altre característica de la nostra botiga. A més del millor calçat, de les millors sabatilles al millor preu, també disposem d'un amplia gamma de productes relacionats amb el calçat. Entre ells plantilles, cordons de totes les mides, llustre i calçadors. La millor oferta del mercat.

Adreça i contacte

Canyelles 10
Telèfon: 977239215
Horari Avui:
9:30-13:15
16:30-20:00
Horari Setmana:
Dilluns
9:30-13:15
16:30-20:00
Dimarts
9:30-13:15
16:30-20:30
Dimecres
9:30-13:15
16:30-20:00
Dijous
9:30-13:15
16:30-20:00
Divendres
9:30-13:15
16:30-20:00
Dissabte
9:30-13:15
17:00-20:00
Diumenge
Tancat

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook