text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0127 seconds

Avís Legal i Política de privacitat

Avís Legal

A continuació s’exposen els termes i condicions d’ús del lloc, en compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI) li informem de les següents dades:

Pixeldreams, C.B
Jaume I el Conqueridor, 9
43540 Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)
NIF E-43841477
info (arrova) pixeldreams.es

i

SISTEMA BINARI, C.B
Pintor Fortuny 1 Baixos
43530 Alcanar (Tarragona)
NIF E-43941152
info (arrova) sistemabinari.com

En endavant CIUTATS.INFO

El site Tarragona.info amb url http://www.Tarragona.info és propietat de CIUTATS.INFO

Els drets de propietat intel·lectual de la web, disseny gràfic i codi, són titularitat de CIUTATS.INFO i no es permet la reproducció total o parcial d’aquesta web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilación, sense el permís previ i per escrit del seu titular, CIUTATS.INFO

– CIUTATS.INFO no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, ni dels defectes tècnics, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l’ús de la informació i de les matèries contingudes en el seu web site. Els enllaços (Links) i hipertext que possibilitin, a través d’http://www.Tarragona.info, accedir a l’usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de CIUTATS.INFO; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar-se d’aquesta informació.

– CIUTATS.INFO no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l’usuari en el seu accés al website http://www.Tarragona.info i/o en l’ús de les informacions contingudes en el mateix.

– CIUTATS.INFO podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el Web-Site http://www.Tarragona.info.

– CIUTATS.INFO no es fa responsable de l’ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d’aquesta entitat, apareguin en el website http://www.Tarragona.info. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les quals pugui accedir-se des d’http://www.LaRapita.info.

– Així doncs, l’usuari és l’únic responsable de l’ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos en el website http://www.Tarragona.info

Privadesa

Tarragona.info no recapta dades personals. Les dades rebudes en consultes via e-mail són sempre eliminades dels nostres servidors després de contestar i resoldre les consultes, no passant a formar part de cap arxiu, ni sent tractades de cap altra forma.