text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0136 seconds
5 de 3 vot/s


Pindec

Qui som?

Sóm un empresa de pintura i decoració implicada amb el seu territori, tant per la gent que el forma com per la seva ubicació, a la població de l'Aldea.

Que fem?

Pindec li ofereix les millors solucions estètiques per a les últimes tendències en disseny i interiorisme, a través d’una bona combinació de formes, colors i materials.

Utilitzem diferents tècniques de Pintura Decorativa (Esponjat, Decapat, Policromat, Mà Alçada, Daurat, Empaperat…) sobre tot tipus de suports i superfícies (mobiliari, parets, teles…). També apliquem parets decoratives amb una reproducció fidel de textures i tons de pedres que, a més a més, la seva facilitat d'instal·lació, resistència i qualitat les converteixen en un dels productes més innovadors del mercat.

Li oferim la possibilitat de decorar qualsevol espai de la seva casa o negoci amb aquesta àmplia gamma de tècniques de pintura decorativa, que podrà aplicar al seu gust amb l'assessorament del nostre personal altament qualificat. Transformi la seva oficina, restaurant, local comercial o casa particular (dormitoris, menjadors, habitacions infantils, terrasses...) en autèntics espais de disseny i decoració.

Adreça i contacte

C/ Roger de Flor,6 l'Aldea
Telèfon: 666 544 315
Horari Avui:
8:00-19:30
Horari Setmana:
Dilluns
8:00-19:30
Dimarts
8:00-19:30
Dimecres
8:00-19:30
Dijous
8:00-19:30
Divendres
8:00-19:30
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook